Just Eat

I de seneste to år har vi hos JUST EAT hver fjortende dag haft besøg af Heidi fra Touch of wellness.

Både jeg og medarbejderne nyder godt af Heidis massage, der er med til at skabe et pusterum i en travl hverdag, fjerne spændinger i nakke og ryg hos de mange, der bruger ordningen - og som vi også tror har en forebyggende effekt i forhold til fravær.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Heidi og Touch of wellness til alle, der har brug for at stresse af og få en gladere hverdag.

Carsten Boldt
Managing Director

Copenhagen Business School

Jeg kender Heidi fra massageordningen på min arbejdsplads, hvor hun har været tilknyttet siden begyndelsen for to år siden. Heidi leverer en grundig og god massage, der holder museskader og ondt i nakke og skuldre i skak. Heidis massage er fast men nænsom. Heidi er desuden et varmt og omsorgsfuldt menneske, som jeg bestemt kan anbefale som behandler.

Anne Dorte Vad
Head of CBS research

Lakrids by Johan Bülow

Supergod behandling og altid et lille ekstra trick, med akkupunktur, healing eller body sds, som sætter trumf på ens skavanker. Heidi kommer på Lakrids by Johan Bulow, hver onsdag og vi er vilde med hende og hendes søde, glade og positive væsen - jeg kan på det varmeste anbefale hende.

Anita Møllebro
Retail Manager

Del siden