Massage der fremmer trivsel og forebygger skavanker og dermed færre sygemeldinger.

Har særlig god erfaring med lidelser fra kontorfaget og hovedpiner.
Vejleder også i ergonomi.

Japansk lifting ansigtsmassage

Øre akupunktur

jeg bruger ofte øre akupunktur som suppl. til massage, da jeg kan behandle ledsmerter, inflammationer samt andre ubalancer f eks. allergi, stress, tobak/ sukkertrang.

Kundalini healing og clairvoyance

Healing er en behandling, hvor jeg behandler på ubalancer i din kropsenergi og på fysiske skavanker. jeg laver en clairvoyance på din krops tilstand så jeg kan målrette behandlinge lige efter dit behov.

Massagen er altid tilpasset den enkeltes behov, jeg er ikke en hård massør, men tager fat, hvor det behøves. Min erfaring er at det ikke behøver at gøre ondt for at virke, tværtimod spænder kroppen imod, hvis der er smerte.

Dorn terapi

Dorn terapi er en blanding mellem kiropraktik og fysioterapi , hvor der rettes op skævheder i ben og hofte, der påvirker resten af rygsøjlen og op i nakken. I dorn er der ingen "knæk og bræk" som hos en kiropaktor, men et samarbejde mellem behandler og klient, der handler om bevægelse i leddene mens der bliver løst op for fastlåste led. Man kan forvente lidt ømhed som hurtigt fortager sig .

Også kaldet det naturlige ansigtsløft uden kirurgi.
Der arbejdes på akupunktur punkter, ansigtszoneterapi og den særlige lifting teknik til musklerne, der udglattes og strammes op.
Er fantastisk hvis du lider af stress og spændinger i ansigt eller kæber. virker afslappende og udrensende på hele kroppen pga. organzonerne i ansigtet.
I beh. indgår lermaske efter hudtype,fugtighedsmaske, øjencreme, hybenkerneolie og massage med himalaya salt kugler.

Lymfedrænage anvendes ved ophobet væske, oftest i ben, men forekommer på hele krop og ansigt. Kan også være god efter operationer, hvor lymfen er stagneret. Der arbejdes på hele kroppen.

Hotstone massage er en kombimassage, hvor de varme sten placeres på de store muskler, mellem tæer og i hænderne, hvor varmen trænger ned og blødgører spændte muskler. Hefter en dybdemassage med både sten og hænder.
Udføres kun i solbærhaven.

Gravid massage

Den søde ventetid kan også være en tid, hvor kroppen har brug for lidt aflastning med en velvære massage der løsner op for spændinger.
Jeg behandler hele kroppen, inklusiv mave massage, babys første massage og slutter af med en nakke og ansigtsmassage.
Der anvendes økologisk neutral olie.


Stressless massage terapi

Denne massageform giver :

Total velvære og afslappethed, støtter kroppens egen evne til at genfinde balancen.

Giver flow i energibanerne, mindsker udskillesen af stresshormoner.

Øger cirkulationen af lymfevæske og frigiver toksiner.

Styrker kredsløbet og immunsystemet.

Løsner op for indre følelser og åbner sindet.

Bars Access consciusness

Bars er en meget blid behandling, hvor der bliver holdt på 32 forskellige punkter på kraniet, der åbner op for de overbevisninger vi ofte bærer rundt på , men som kan begrænse os i at leve vores liv fuldt ud.
har du problemer med tankemylder, angst, depression eller bare brug for at rydde op i livets rygsæk er dette en meget effektiv behandling.

Frigør spændinger, angst og stress,

samtidig med det giver indre ro og fornyet energi.

Infrarød varmetæppe

infrarød varme har en gavnlig effekt på :

manglende energi

Højt blodtryk

smerter

afgiftning af tungmetaller

udrensning

dårlig blodcirkulation

stress

betændelse i kroppen

fibromyalgi

stive led

slid og leddegigt

slankebehandling

Tæppet må ikke benyttes, hvis du har hjerte sygdomme, ateriesygdomme, åbne sår eller betændte overflader samt gravide.

cupping

cupping massage

Hvad er cupping godt for?

Det vakuum, som skabes i cupperne, virker som en dybdegående massage. Cupping kan ud over at hjælpe dine muskler med at slappe af og virker derved afspændende, også være medvirkende til at øge blodcirkulationen og styrke immunforsvaret. Cupping kan blandt andet hjælpe mod hovedpine eller migræne, modhjælpe muskelømhed, musearm, ledsmerter, spændinger i nakke og skuldre og myoser. Cupping kan hjælpe med at åbne ”blokerede” områder i kroppen, sådan at affaldsstofferne i kroppen kan ledes bort, og du kan opnå fornyet energi.

Hvilke fordele er der ved cupping?

Cupping kan med fordel bruges af både sportsudøvere, og folk som ønsker at øge blodcirkulationen eller styrke immunforsvaret. Behandlingen kan samtidig bruges sammen med andre alternative behandlingsformer som for eksempel akupunktur i en kombinationsbehandling. Cupping kan med fordel også bruges til personer, som lider af nåleskræk, og derfor ikke kan eller ikke ønsker at modtage akupunktur. Cupping er en mild behandlingsform, som ikke gør ondt. Det føles faktisk bare, som en helt almindelig massage.

En cupping behandling varer op til 30 minutter. Først masseres de berørte områder og smøres ind i olie. Herefter sættes cupperne på. En cup sidder normalt på huden i cirka 5-10 minutter, inden de igen fjernes. Behandlingen afsluttes med let massage af de behandlede områder. Vi vil samtidig gøre opmærksom på, at man oftest vil få nogle tydelige mærker, hvor cupperne har siddet på huden efterfølgende. Det sker, fordi blodet stiger op til overfladen i huden og er helt normalt efter en behandling. Det er ganske ufarligt, og kan ses i større eller mindre grad hos de fleste klienter 1-6 dage efter endt behandling.

Tankefelt terapi

Tankefelt terapi EFT er en emotionel tapping på akupunktur punkter, man blidt tapper på, imens man går ind i følelsen af det traume, ubehag man ønsker at bearbejde .

f.eks traumer ,fobier, allergier, smerter, depression.

En meget effektiv terapiform, hvor du går ud af døren og er ok.

Klang terapi

Jeg arbejder med klangskåle, vindklokker, rainsticks og stemmegafler, som med deres blide klang og vibration har en gavnlig effekt på vore nervesystem og virker afstressende på krop og sind.

Man ligger fuldt påklædt under behandlingen

En behandling som skal opleves

Del siden