Af Blogger Simone Lone

Arghh det var himmelsk!! Må jeg starte med at sige. Det lyder meget eksotisk ikke? Men det er ret enkelt - Japansk lifting er en naturlig behandling i ansigtet som blandt andet reducerer rynker, poser under øjnene samt strammer huden op.Behandlingen er en kombination af dybde massage, zoneterapi, akupressur samt lymfedrænage. Herudover påføres forskellige masker.

Jeg kom ind i et rum, og lagde mig på briksen - imens jeg blev pakket godt ind i tæpper, og lytter til dejlig afslappende musik. Heidi startede med at rense mit ansigt med skintonic, for bagefter at lægge en rød lermaske som stimulerer huden i dybden og fugter. Mens masken virker, fik jeg en dybdegående nakke og hals massage. Masken vaskes af og jeg fik olie på huden.

Nu kommer vi til det himmelske - Jeg fik en stimulering af alle ansigtets muskler viaZoneterapi og Akupressur også lavede Heidi et lymfe dræne tryk 3 steder i ansigtet som var en gentagelse hun vendte tilbage til igen og igen. Ved at aktiverer lymfen kan væske og affaldsstoffer transporteres væk.

Så kom vi til endnu en maske som skulle virke reducerende og forebyggende på rynker, imens den virkede kunne jeg vælge i mellem hånd eller fodmassage - jeg valgte fødderne!

Masken fjernes med vand og ansigtet afkøles vha. let cirkulerende massage med saltsten fra Himalaya.

Så fik jeg en øjenmaske duppet på, imens muskulaturen omkring øjet stimuleres ved små tryk af bunden af en make up pensel.

Til slut fik jeg en afsluttende hovedbundsmassage.

Det var så lækkert, og det jeg er helt vild med ved denne form for ansigtsbehandling, det er at det er bygget op på en måde at behandleren ikke går fra dig i de 60 minutter den varer. Ved normal ansigtsbehandling får man altid lov at ligge imens noget virker - men her bliver tiden udnyttet til at man så får en massage et andet sted på kroppen! Det er jeg vild med.

Heidi er en fantastisk behandler der får dig til at føle dig tryg og afslappet -  og kan klart anbefales

Del siden